Skip to content Skip to footer

Warmtepompen

Zet de stap naar een duurzame toekomst met de geavanceerde warmtepompen van GreanSolar.be. Verlaag uw gasfactuur en maximaliseer uw PV-opbrengst door te kiezen voor onze energie-efficiënte oplossingen. Onze warmtepompen bieden niet alleen een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen maar zorgen ook voor een aanzienlijke besparing op uw energiekosten.

Voordelen van Warmtepompen

 • Energie-efficiëntie: Transformeer de buitenlucht naar de energie die uw huis verwarmt en voorziet van koeling, waardoor uw energieverbruik drastisch vermindert.
 • Duurzaamheid: Verminder uw CO2-uitstoot en draag bij aan een groenere planeet.
 • Veelzijdigheid: Geschikt voor vloerverwarming, radiatoren en als airconditioning systeem.
 • Comfort: Geniet het hele jaar door van een optimaal binnenklimaat.
 • Lange levensduur: Onze warmtepompen zijn ontworpen voor langdurig gebruik met minimaal onderhoud.

Onze Warmtepompen

Lucht-Lucht Warmtepompen

Ideaal voor wie op zoek is naar een efficiënte manier om te verwarmen en te koelen. Perfect voor integratie met bestaande of nieuwe vloerverwarming en airco-installaties.

Lucht-Water Warmtepompen

De perfecte oplossing voor het verwarmen van water voor huishoudelijk gebruik en centrale verwarming, terwijl u tegelijkertijd uw energiekosten verlaagt.

Bij GreanSolar.be kiezen we enkel voor de meest up-to-date toestellen van topmerken, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en efficiëntie.

Installatieproces

Ons team van gecertificeerde professionals zorgt voor een vlekkeloze installatie van uw warmtepomp. Van de initiële inspectie en advies op maat tot de uiteindelijke installatie en configuratie, wij begeleiden u bij elke stap.

Na Verkoop Service

 • Onderhoud: Regelmatig onderhoud om de efficiëntie en levensduur van uw warmtepomp te garanderen.
 • 24/7 Support: Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.
 • Garantie: Geniet van uitgebreide garantievoorwaarden voor uw gemoedsrust.

Klaar voor de toekomst met GreanSolar.be?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen zetten we de stap naar een duurzamere en energiezuinigere toekomst. Bezoek onze website of bel ons direct om meer te weten te komen over hoe onze warmtepompen u kunnen helpen uw energieverbruik te minimaliseren en uw comfort te maximaliseren.KRIJG VANDAAG EEN GRATIS OFFERTE!  Subscribe for the updates!

  [mc4wp_form id="461" element_id="style-11"]