Skip to content Skip to footer

OVER ONS

Personen die zonnepanelen aan het installeren zijn

Welkom bij Grean Solar, waar duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan. Onze reis begon meer dan 25 jaar geleden op de daken, en slechts enkele jaren geleden begon het verhaal van Grean Solar. Als een familiebedrijf met een sterke focus op kwaliteitsproducten en installaties zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat we uw betrouwbare partner zijn voor alles wat met zonne-energie te maken heeft. Als een door RESCERT gecertificeerd bedrijf , kunnen we altijd tier 1 producten leveren, geïnstalleerd en aangesloten door tier 1 installateurs.

TEAM INTRODUCTIE

Bij Grean Solar geloven we in persoonlijke verbinding. Ontmoet ons team, de drijvende kracht achter onze toewijding aan duurzaamheid en excellentie. Leer meer over de mensen die zich inzetten om uw duurzame energietoekomst te  realiseren.

Sam Sanctobin
Regio Verantwoordelijke West-Vlaanderen

Sam is meer dan alleen een expert in dakwerken; hij heeft ook uitgebreide ervaring in zonne-energie. Als zoon van een dakdekker is hij opgegroeid met het vak, en heeft zich verder gespecialiseerd in duurzame technologieën. Met jaren ervaring in zonne-energiesystemen weet Sam hoe je het meeste uit een dak kunt halen.

Hermann Mingole
Regio Verantwoordelijke Oost-Vlaanderen

Als Regio Manager en Adviseur in dakwerken en renovatie is Hermann degene die je wilt spreken als je een dakproject hebt. Hij heeft een geweldige mix van kennis over materialen en trends, en hij houdt van design. Dat zorgt ervoor dat hij altijd duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossingen levert.

Man die een plan bekijkt van de zonnepanelen

VISIE & MISSIE

Bij GREAN kiezen we altijd voor de meest kosteneffectieve en esthetische oplossing, of het nu gaat om zonnepanelen, thuisbatterijen, laadstations, dakbedekking of warmtepompen.

We investeren voortdurend in training en kennis omdat dit cruciaal is in een voortdurend evoluerende markt. Ons doel is om u altijd de meest rendabele installatie te bieden.

AWARDS & ERKENNINGEN

Bij Grean Solar zijn we trots op onze prestaties en certificeringen. Ontdek onze successen en erkenningen die ons hebben geholpen een vertrouwde naam te worden in duurzame energie.

 

Man die de bedrading van de zonnepanelen bekijkt

GRATIS CONSULTATIE

Logo Grean Solar

Bij Grean Solar delen we een visie op een groenere toekomst en zijn we toegewijd aan het leveren van duurzame energieoplossingen van de hoogste kwaliteit. Ontdek hoe u de overstap naar groene energie kunt maken en samen met ons kunt bouwen aan een duurzamere wereld.

    Subscribe for the updates!

    [mc4wp_form id="461" element_id="style-11"]